top of page
Balk verloop kop transparant.jpg

Prins Alfred I en Adjudant Dennis nieuwe Hoogheden van het Pin’ndoarp!

REUTUM – Een mooiere datum kan men zich niet wensen om het carnavalsseizoen te openen. Op de elfde van de elfde was het tijd voor Prins Alfred I en Adjudant Dennis om zich bekend te maken als de nieuwe Hoogheden van het Pin’ndoarp. Hun lijfspreuk luidt: “In Reutum gen gezeur, wij goat altied keihard deur!”

Terugblik Het begin van de avond stond in het teken van het aftreden van Jubileumprins Thijs I en zijn Adjudant Ronald. Zij hebben een fantastisch carnavalsseizoen gevierd en hebben daarnaast vele wijze lessen opgedaan tijdens hun regeringsjaar. Deze elf wijze lessen werden op ludieke wijze gedeeld met het publiek en zo werd er teruggeblikt op een geweldig carnavalsjaar. Vanwege de coronacrisis heeft het duo zich destijds lang stil moeten houden, voorzitter Chiel Mensink complimenteerde het duo hiervoor. CV de Pin’n hoopt uiteraard nog wel op een grote financiële sponsering van de huidige werkgever van Prins Thijs I.

Explosieve onthulling Toen werd het tijd om de nieuwe Prins en Adjudant te onthullen. Spreekstalmeester Luuk ter Haar gaf aan dat de nieuwe Prins erg vrijgevig is. Diverse cadeaus van de nieuwe Prins werden uitgedeeld aan allerlei mensen in het publiek, met veel verwarring tot gevolg. Bedolven onder het rook kwamen gemaskerde mensen binnen onder begeleiding van het lied T.N.T. van ACDC. Twee grote explosieven werden binnengereden. Met een druk op de knop kwamen daar Prins Alfred (Scholten) I en zijn Adjudant Dennis (Evertman) uit. Samen met hofdames Renate en Sandra gaan zij dit carnavalsjaar regeren over het Pin’ndoarp. De nieuwe Hoogheden werden met luid gejuich ontvangen door het enthousiaste publiek.

Een grote verrassing Veel Reutummers dachten eerder deze week al te weten wie de nieuwe Hoogheden zouden worden. De nieuwe website https://www.depinn.nl/ is live gegaan, en per abuis stond daar eerder deze week een foto op van de nieuwe Hoogheden genaamd Rob Huiskes en Ruud Nijmeijer. Maar liefst twintig minuten, zo lang was er nodig voordat de eerste printscreens werden verspreid in diverse appgroepen. Ralf Benerink zag zijn kans schoon en vulde direct drie keer de namen van deze Hoogheden in om zo zijn kans te vergroten op het winnen van het halve varken. Opgetogen ging Ralf naar residentie Bays om zijn prijs in ontvangst te nemen. Hij droop af met een snoepzak Katja biggetjes. Gelukkig had Jan Steggink wel door dat dit een vooropgezet plan was. Hij vulde als enige de juiste namen in en mocht daarmee het halve varken, aangeboden door Varkenshandel Posthouwer ter Haar, in ontvangst nemen.

Noe hej’t gangs Met Prins Alfred I en Adjudant Dennis en hun lijfspreuk “In Reutum gen gezeur, wie goat altied deur!” is het nieuwe carnavalsseizoen in Reutum en Haarle officieel geopend. Zaterdag 18 november vanaf 17:00 uur vindt het inburgeringsfeest plaatst bij residentie Bays en is er een mogelijkheid tot het feliciteren van de nieuwe Hoogheden. Tot dan!


コメント


bottom of page