top of page
Website_achtergrond met kleur.jpg

Mooiste gala van de regio

DE PIN'N GALA

De gala-avond is een avond vol vermaak. Een strak programma en een avondvullend programma met buuts, zang, optredens, dans en nog veel meer. De Poesloop, een catwalk die vanaf het podium de zaal inschiet, brengt elk optreden dicht bij het publiek en geeft elk optreden een extra dynamiek. Ons gala wordt opgevoerd door lokale artiesten, dansmariekes, zangers, presentator en muzikanten. Iedereen is welkom op ons gala en kan daarvoor op de hieronder vermelde kaartverkoopavonden een kaartje bemachtigen.

Ook in 2024 zijn er weer 3 gala's. Ook de vrijdagmiddag betreft een volwaardig gala!

Donderdag 8 februari - Avond

19.30 uur (deuren open: 18.45 uur)

Vrijdag 9 februari - Middag

13.00 uur (deuren open 12.30 uur)

Vrijdag 9 februari - Avond

19.30 uur (deuren open: 18.45 uur)

Lees hieronder meer over de kaartverkoop. 

OPTREDEN & BUUTS

Geen gala zonder artiesten! Ons gala is elk jaar rijk aan optredens en buuts. Van droge komische humor naar satirisch geleuter tot de dorpspolitiek. Alles komt voorbij! Ook wordt tijdens de gala de jaarlijkse Pin’novatie uitgereikt aan een persoon of personen die zich ontzettend inzet(ten) voor de samenleving van Reutum en verder. Een mooi en waardig gebaar!

Website_achtergrond met kleur.jpg

Basisschool

De leerlingen van de Mariaschool in Reutum nemen ook een plek in op onze gala’s. De beste artiesten van de Mariaschool mogen optreden tijdens een van de gala-avonden zelf. Zij bijten op die avonden de spits af. Door deze samenwerking met de basisschool is al menig Reutummer artiest geweest op één van de gala’s en houden we de jeugd betrokken bij het carnaval in Reutum.

basisschool.jpeg
Website_achtergrond met kleur.jpg

Dansmariekes

Na velen maanden oefenen zullen de dansmariekes twee uitgekiende dansen op de gala presenteren. Allereerst een traditiegetrouwe polka gevolgd door een altijd verassende showdans.

DSC_0259.JPG
galareutum3.jpeg
Website_achtergrond met kleur.jpg

Gastoptredens

Tijdens de gala’s mogen familie of vrienden van de Hoogheden een gastoptreden verzorgen. Deze optredens zijn uiteraard een verrassing voor de Prins en Adjudant en zijn zeer gevarieerd evenals verrassend!

Website_achtergrond met kleur.jpg

Pin’n pop

Sinds een aantal jaren verwelkomen wij onze Pin’npop op het gala. Dit is een liveband dat de gehele gala's muzikaal ondersteunt. Liederen op eigen tekst en zang, trompettisten en gitaristen. Echte sfeermakers! Een belangrijk element van de avond.

gala reutum.jpeg

KAARTEN

Kaarten voor de gala’s worden verkocht in de voorverkoop. Kaarten kosten €15 en er kunnen maximaal 5 kaarten per persoon worden gekocht in de voorverkoop.

De reguliere voorverkoop vindt plaats op:

24 januari

19.00-21.00 uur | Residentie Bays

25 januari

19.00-21.00 uur | Residentie Bays

Let op

Pin'nnoabers hebben voorrang op een galakaart en kunnen hun kaart bemachtigen op zaterdag 20 januari tussen 9.00-16.00 uur in de winkel van Henk Eerdman: Colors@Home aan de Kerkstraat 107 in Reutum.

Per Pin'n Noaber lidmaatschap heb je recht op 1 kaart. Lees hieronder meer over Pin'nnoabers. 

 

Kaarten aan de deur: vóór aanvang van de gala’s kunnen ook nog kaarten gekocht worden mits de gala's in de voorverkoop niet uitverkocht zijn. Neem dus geen risico en haal een kaartje in de voorverkoop!

 

Deur open: voor de gala-avonden openen de deuren om 18.45 uur en zal het programma om 19.30 uur van start gaan. De deuren voor de gala op vrijdagmiddag openen om 12.30 uur waarna het programma om 13.00 uur zal starten.

Pin'nnoabers

Met een bijdrage van €11,- per jaar ben je als Pin'nnoaber ‘steunend lid’ van onze leuke vereniging en bijbehorende activiteiten in het dorp. Je krijgt als Pin’nnoaber voorrang en een korting van € 2,50 op één galakaart tijdens de voorverkoop. De kaartverkoop voor Pin’nnoabers vindt plaats op zaterdag 20 januari van 09.00 uur tot 16.00 uur bij Colors@Home Eerdman in de winkel (Kerkstraat 107). Er is keuze voor de drie gala`s, zolang de voorraad strekt. Daarna wordt bekeken hoeveel kaarten over zijn voor de vrije verkoop. De reguliere kaartverkoop vindt plaats op woensdag 24 januari en donderdag 25 januari van 19.00 uur tot 21.00 uur bij Bays. Het kan zijn dat dan al een van onze gala`s is uitverkocht. Wil je voorrang op een gala kaart? Word dan ‘Pin’nnoaber’.

Aanmelden als Pin'nnoaber kan via de homepagina of via het aan huis geleverde machtigingsformulier.

bottom of page