top of page
Balk verloop kop transparant.jpg

Pin’novatie 2024 overhandigd aan twee bijzondere Reutummers


De Pin’novatie is letterlijk een ovatie aan een inwoner van Reutum die zich op een bijzondere manier heeft ingezet of heeft bijgedragen aan Reutum. We hoeven niet uit te leggen dat een dorp als Reutum afhankelijk is van heel veel vrijwilligers, voor het leefbaar en gangbaar houden van ons mooie Pinn’n Doarp.


Dit jaar hadden de Hoogheden van het vorige regeringsjaar, Prins Thijs 1 en zijn Adjudant Ronald, tijdens de eerste gala-avond van de Pin’n de eer om de Pin’novatie 2024 uit te reiken. Anders dan andere jaren werd dit jaar gekozen voor een duo. Een duo dat wel erg nauw met elkaar verbonden is.


Na een spannende opbouw met een opsomming van ál het vrijwilligerswerk van dit duo bij de voetbal, volleybal, toneel, Stichting de Zonnebloem, de Dorpsraad Reutum en

onderwerpen waar ze zich hard voor maken zoals woningbouw in Reutum, men er niet meer omheen: dit duo heeft niet alleen een goed huwelijk met elkaar, maar ook met óns Reutum. De Pin’novatie van 2024 is gegaan naar: Hubert en Monique Stevelink!


Na het uitreiken van de ware Pin’novatie én een luid en warm applaus benadrukt Prins Thijs 1: “Laat het vooral een aanmoediging zijn om zo door te gaan, en een inspiratie voor anderen, want zonder mensen zoals jullie zijn wij als dorp nergens.” Bijna in verlegenheid gebracht antwoordt Hubert Stevelink op het podium: “Dit was echt niet nodig geweest.”, een typische reactie van een échte vrijwilliger. Hubert en

Monique, het is jullie van harte gegund!


Namens de Pin’n en waarschijnlijk heel Reutum: van harte gefeliciteerd en vooral bedankt voor jullie inzet!Comments


bottom of page