top of page
Balk verloop kop transparant.jpg

Onthulling Hofauto, Kolderbeukke en Worstverkoop

Op vrijdag 6 januari 2024 werd niet alleen de nieuwe Hofauto onthuld maar werd ook de nieuwe uitgave van het bekende Kolderbeukke aan onze hoogheden overhandigd. Na een spetterende onthulling van de Hofauto werd in Boet'nverblief De Molenberg het eerste exemplaar van het Kolderbeukke feestelijk overhandigd aan Prins Alfred 1, Adjudant Dennis en hun hofdames Renate en Sandra. Op zaterdag 7 januari vond de bekende Worstverkoop plaats.


Het Kolderbeukke staat niet alleen vol met foto's van de Hoogheden, Raad van Elf en Dansmariekes, maar staat ook vol met leuke verhalen. Zoals een prachtige column van onze voorzitter, een gesprek met de grootste sneakergek uit Reutum en een interview met de nieuwe Prins en Adjudant. Ook blikken we terug op het Carnavalsjaar 2022-2023, heeft de Reutumse Gerrie een heerlijk recept gedeeld voor een goede bodem voor de carnavalsfeesten en vind je er vooral veel mooie foto's.


Zaterdag 7 januari werd net als voorgaande jaren de hele vereniging opgetrommeld om de bekende Bakleverworsten van Slagerij Kappelhof uit Geesteren te verkopen in Reutum (en omstreken). De succesvolle ochtend werd traditiegetoruw afgesloten met de Bourgondische Middag. Een groot dank je wel aan iedereen die de vereniging gesteund heeft door een heerlijke bakleverworst te kopen!

Comentários


bottom of page