top of page
Balk verloop kop transparant.jpg

Hoogheden de Pin’n overhandigen Gemeente Tubbergen maquette voor nieuwbouwplan Reutum

De woningnood in Reutum is hoog! Een thema dat de laatste jaren niet onopgemerkt is gebleven. Tijd voor actie, dachten ook de Hoogheden van de Pin’n uit Reutum. Donderdagochtend 8 januari kaartten zij het onderwerp nogmaals aan met een bezoek aan Wethouder Ursula Bekhuis van de Gemeente Tubbergen.


Om de Gemeente Tubbergen een zetje in de goede richting te geven, overhandigden de Hoogheden van de Pin’n [Prins Alfred 1, Adjudant Dennis en Hofdame Renate] wethouder Ursula Bekhuis een ludieke maquette van een nieuwbouwplan in Reutum. De woningnood is namelijk hoog. “Hoewel het een ludieke maquette is, is ons bezoek aan de Gemeente Tubbergen van uiterst serieuze aard”, benadrukt Prins Alfred 1. “Jonge inwoners verlaten tegen hun zin in ons mooie Reutum omdat er simpelweg onvoldoende woningen en bouwgrond beschikbaar zijn. Dat is een doodzonde voor de toekomstbestendigheid van ons dorp.”


Dat Prins Alfred 1 zijn rol als tijdelijk ‘hoofd’ van Reutum zo serieus neemt, valt gezien de grote glimlach van Wethouder Ursula Bekhuis in goede aard. “Laat deze maquette een ludieke maar goede aanzet zijn,voor échte plannen.” benadrukt Prins Alfred 1.


Het voorwerk is gedaan, nu is de Gemeente Tubbergen aan zet!Comments


bottom of page